Nemzetközi kkv-találkozó február végén

Vágólapra másolva!
Most lehet névjegykártyát cserélni vállalkozókkal, és nem csak a hazai szektorból.
Vágólapra másolva!

Hatodszor rendezik meg Budapesten február 24-26. között a Nemzetközi Networking Hetet. Idén a kis- és középvállalkozások szervezeti fejlesztéséről, az új piaci dimenziók eléréséről esik majd szó. A networking a gyakorlatban az úgynevezett körasztaloknál valósulhat meg, a magyar kkv-k szlovák, lengyel, horvát és szlovén projektjeikhez találnak partnert.

A Business Network International hazánkban 7 éve működik, 2008 óta közel 800 vállalkozás a hálózat tagja. A Nemzetközi Networking Hét keretei között februárban világszerte 59 ország vállalkozói 3 napig irányított körülmények között cserélhetik ki kapcsolati tőkéjüket és üzleti tudásukat.

A február 24-26. között, a Telekom támogatásával megvalósuló eseménysorozathoz kapcsolódva, február 25-én, a Networking Nyílt Nap keretében a tudatos üzleti kapcsolatépítés alapjairól 4 órás képzést is tartanak. Ferling József, a BNI Magyarország kommunikációs igazgatója az Üzletrésznek elmondta, itt a networking alapvető eszközeiről, a 30 másodpercben előadott ajánlatról, a tervezett kapcsolatépítésről, a stratégiai partnerkeresésről, és természetesen a szervezet mottója, az "Aki ad, az nyer" elv gyakorlatáról lesz szó.

Alább egy rövid videó a tavalyi nemzetközi hétről: