Robin Williams özvegye és gyerekei perre mennek az örökségért

Robin Williams emlékfal Sziget fesztivál
Vágólapra másolva!
Robin Williams özvegye beperelte mostohagyerekeit, mert szerinte a színésszel közös otthonukban található személyes tárgyak nem a gyerekeket illetik.
Vágólapra másolva!

Robin Williams özvegye, Susan Schneider beperelte a színész három gyerekét, mert állítása szerint olyan személyes tárgyakat vittek el Williams halála után közös otthonukból, amik nem őket illetik meg, írja a Theguardian.com. Robin Williams hagyatékát egy alap kezeli, az azt létrehozó megállapodás elvileg rögzíti, hogy a színész után maradt ékszerekhez, díjakhoz és egyéb személyes tárgyakhoz a gyerekeknek van joguk.

Édesek és mostohák

Az özvegy, Susan Schneider nem vér szerinti anyja Robin Williams gyermekeinek. A színész és Schneider csak három éve házasodtak össze, a gyerekek két korábbi házasságból származnak. Susan Schneider azt akarja elérni a bíróságon, hogy azok a tárgyak, amik közös házukban találhatóak ne lehessenek a gyerekekéi, csak azok, amik Robin Williams egy másik házában vannak. "A végakarat bármilyen más értelmezése azt jelentené, hogy Mrs. Williams otthonát kifosztanák, míg ő ott lakik" – áll a bírósági keresetben, ami szerint a gyerekek egyes tárgyakat már el is vittek a házból.

A gyerekek előző házasságából származnak Forrás: MTI/Mohai Balázs

Öngyilkos lett

A depresszióval, alkohol- és drogproblémákkal valamint frissen diagnosztizált Parkinson-kórral küszködő hollywoodi filmsztár 2014 augusztusában önkezével vetett véget életének.