Egy szoftver, ami ott segít, ahol tud

A Moringo felőalapú megoldásai maximális mobilitást biztosítanak a felhasználóknak
Vágólapra másolva!
A felhőalapú technológia fejlődése ma már lehetővé teszi a távmunka és a csoportmunka hatékony összehangolását anélkül, hogy egy irodában kellene ülnünk és székhez kötnénk magunkat és kollégáinkat. Az Alba Creative Promotion Kft ezt az innovatív technológiáit ötvözi az internet nyújtotta szabadsággal, hogy még hatékonyabbá tegye a vállalkozások működését, ügyviteli feladatait, munkafolyamatait és a digitális kommunikációt. A cég tulajdonosával, Bűte Zsolttal beszélgettünk.
Vágólapra másolva!

Mi teszi egyedivé a Moringót, miben más, mitől jobb, mint a többi hasonló szoftver?

A felhőalapú technológia jóvoltából rugalmasságot és hatékony munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy egy helyhez kötné a felhasználót.

A Moringo felőalapú megoldásai maximális mobilitást biztosítanak a felhasználóknak Forrás: Moringo

A rendszer bővíthető, minden vállalkozásnak és szektornak megvan az egyedisége, a maga által kialakított munkafolyamata. Azt valljuk, hogy nem a felhasználó, hanem a szoftver feladata, hogy alkalmazkodjon a vállalkozások működéséhez és ezáltal támogassa és segítse azt.

A Moringót egyedi fejlesztésekkel is el tudjuk látni, annak érdekében, hogy ne tartalmazzon felesleges funkciókat, hanem a legpontosabban igazodjon ügyfeleink mindennapi folyamataihoz.

Meglévő rendszerekhez, webáruházakhoz kapcsolható. Nem kell lecserélni a már bevált és jól működő szoftvereket. Amennyiben azok lehetőséget biztosítanak rá, akkor össze tudjuk kötni a mi rendszerünkkel.

Minden folyamatot ellenőrizhető és átláthatóvá tesz a menedzsment részére. Nem fordulhat elő, hogy egy fontos feladatot elfelejt valaki megoldani és az csak hosszú idő után derül ki, amikor már nem lehet korrigálni a hibát.

A rendszer internetalapú, tehát sem telepítésre, sem pedig drága eszközök vásárlására nincs szükség. Emellett felhasználóbarát: könnyű használni.

Van-e valamilyen szektor, cégméret vagy működési terület, amilyen típusú cégek számára különösen jó választás lehet a Moringo?

Olyan vállalkozásoknak ajánljuk, ahol sok időt emészt fel a dokumentumok, iratok kezelése, valamint fontos szempont a munkafolyamatok könnyű koordinálása és átláthatósága.

A Moringóban egy felületen, egy rendszerben lehet kezelni a dokumentumokat, feladatokat, iratokat, a dolgozók adatait és munkaszerződéseit, valamint ugyanitt megoldott a belső kommunikáció is a levelezés és a chat funkciókkal.

Ajánljuk továbbá a távmunkát és a csoportmunkát támogató vállalkozásoknak is, ahol fontos a munkaidő hatékony felhasználása, a kollégák eredményességének növelése és a csapatmunka összehangolása.

Több telephellyel, otthon dolgozó, vagy sokat utazó kollégákkal rendelkező vállalkozások részére nagyon hasznos a szoftver, hiszen csak internet szükséges a működéséhez és bárhol, bármikor rendelkezésére áll a felhasználó részére a szükséges információ.

Vannak referenciák, sikersztorik, amiket a szoftver bevezetésével kapcsolatban meg lehet említeni?

Büszkék vagyunk, hogy bizalmat kaptunk a francia VEOLIA tulajdonában lévő SARPI Dorog Kft.-től és bevezethettük rendszerünket. Örülünk, hogy egy, a környezetvédelemért sok erőfeszítést tevő vállalkozással dolgozhatunk együtt, akik fontos értékeket képviselnek Magyarországon is.

A rendszer folyamatos bevezetés alatt van, újabb kisebb, nagyobb méretű vállalkozással bővítjük felhasználóink körét, valamint szeretnénk egy új szektort is kiszolgálni, erről zajlanak a tárgyalások és mindent megteszünk, hogy újabb bizalmat kapjunk.

A sikeres együttműködés és az egyedi fejlesztések megvalósításának elengedhetetlen feltétele az ott dolgozó munkatársak odaadása és segítsége, a rendszer bevezetése pedig szoros együttműködéssel zajlik.

Mennyibe kerül átállni a szoftverre, ha valaki mostanáig egy másik ügyviteli rendszert használt?

Megfizethető árú szolgáltatást és rugalmas konstrukciókat alakítunk ki, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszeri, nagyobb összegű beruházás nélkül is elérhető legyen a rendszer.

A díjakat a felhasználók száma és az egyedi fejlesztések mértéke befolyásolja. Minden esetben egyedi árajánlatot biztosítunk ügyfeleink részére, amelyeket igazítani tudunk ügyfeleink lehetőségeihez.

A szoftver egyszeri díjért, valamint kisebb havidíjért is megvásárolható. Mindkét konstrukció sokkal kedvezőbb a külföldi termékek és a telepítéssel járó szoftverek költségeihez képest.

Nincs szükség drága hardverberuházásra, új gépek vásárlására, ugyanis a rendszer egy böngésző segítségével, bármilyen eszközön elérhető. Biztosítani tudjuk a szerverszolgáltatást is, amely szintén csökkenti a beruházás költségeit.

Szoftverünk uniós pályázati támogatással is beszerezhető lesz. Úgy alakítottuk ki, hogy minden szempontból megfeleljen a pályázati elvárásoknak. Ezen a területen ráadásul ötéves tapasztalattal rendelkezünk. A rendszer bevezetése mellett, gondoskodunk a pályázat megírásáról és a hozzá kapcsolódó adminisztrációról, hogy ezzel is terhet vegyünk le ügyfeleinkről, költségeket takarítsunk meg és a teljes folyamat egy kézben legyen.

Az elmúlt öt évben számos vállalkozásnál vezettük be rendszereinket EU-s pályázat segítségével, ami sok esetben megfelezte a beruházás költségeit.

A tervek szerint ez a pályázati kiírás hamarosan ismét elérhető lesz, ami gyarapítani fogja az új beruházások számát és támogatja céljainkat is. Szeretnénk részt venni a régi gyakorlatok modernizálásában, hogy a munkavégzés átlátható és produktív legyen a vállalkozások, valamint szerethető a felhasználók számára, és reméljük, hogy az idei évben még több vállalkozásnál bevezetésre kerülhet a Moringo.