A gazdag nők a gazdag férfiakra buknak, de azoknak csak a jó nő kell

Vágólapra másolva!
Ami igazán lényeges, az a pénz vagy a jó alak.
Vágólapra másolva!

A jó keresetű nők hasonló vagy jobb keresetű férfiakkal szeretnek inkább randizni, de a féfiak kevésbé anyagiasak. Nekik a karcsú alak a lényeg. Fontos kutatás Amerikából.

Az amerikai Chapman Egyetem kutatásában arra világítanak rá, hogy sokkal több nőnek fontosabb a partnerük anyagi háttere, mint férfinak. A megkérdezett nők 46 százaléka válaszolta, hogy a férfi legalább annyit keressen, mint ő. Még többen vannak, akik a fényes karrierhez ragaszkodnak. A férfiak ezzel szemben, pontosabban legalább 80 százalékuk, inkább a formás testre bukik – számolt be a hírről a MarketWatch.

Forrás: Thinkstock

A tanulmány szerint minél inkább képzett egy férfi, annál inkább karcsú és jól kinéző partnert választana. A nőknél ez szinte egyáltalán nem jellemző.

A diplomás férfiak 95 százaléka így van ezzel, míg a középiskolai végzettségűek közül csupán 77 százalék. A diplomások a szépséget szinte csak karcsú testben tudja elképzelni, hiszen 84 százalékuknak ez kifejezetten fontos, míg az érettségizetteknél ez az arány csak 12 százalék.