Nagyot lépett az üzletlánc

Letették az új Spar alapkövét
Vágólapra másolva!
Négymilliárd forintból épít Interspar hipermarketet a Spar Magyarország Érden. A mintegy 7 ezer négyzetméteres, környezetkímélő technológiákat alkalmazó létesítmény alapkövét hétfőn tették le az egyik autópálya-csomópont közelében.
Vágólapra másolva!

Az ország egyik legnagyobb Interspar áruházához mélygarázst, shopterületet, valamint az országban elsőként kültéri fogyasztótérrel megtervezett Spar "to go"-t is kialakítanak, ahol frissen készült meleg ételeket készítenek elvitelre is. Továbbá ötszáz négyzetméteres önkormányzati közösségi tér is épül.

A beruházással 100 munkahelyet teremt a cég, és további harmincan a shopterület üzleteiben találhatnak munkát.

Az épület alapkövét T. Mészáros András fideszes polgármester, Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyért felelős államtitkára és Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója tette le.

A Klauzál téri piacon a Spar már vasárnap is nyitva van Forrás:Molnar Zsolt / www.moartweddingphotpography.com/Molnarzsolt

Aradszki András beszédében hangsúlyozta: a fejlesztés összefogás eredménye, hiszen a város és az áruházlánc közös szándéka volt, hogy a felső parkvárosban egy korszerű áruház jöjjön létre.

Az utakra is gondoltak

A Spar a mintegy 4 milliárd forintos beruházásban az úthálózatot is fejleszti a hipermarket környékén,. amit 400 millió forinttal támogat.

Letették az új Spar alapkövét Forrás: foto: Molnar Zsolt / www.moartweddingphotography.com/Molnarzsolt

Az új hipermarket legkésőbb 2017 tavaszára készül el.

A Sparnak több mint 400 egysége működik Magyarországon. Jelenleg 63 Spar partner és Spar market üzlet működik családi vállalkozásban, s ezt a számot a közeljövőben legalább százra fejlesztik. Az OMV töltőállomásokon bevált modell is bővítés előtt áll: több új Spar express nyitását tervezik.