A Facebook és a LinkedIn jóbarátai a vállalkozónak

Üzletrész Direkt szeptember 8-ai workshop 2015 közösségi média Facebook Linkedin
Vágólapra másolva!
A közösségi média használatáról szervez workshopot vállalkozóknak az Üzletrész Direkt csapata. A fejlődés és a stabil üzleti kapcsolatok elkötelezettjeinek ajánják a szeptember 8-ai rendezvényt.
Vágólapra másolva!

Közösségben az erő címmel szervez workshopot az Üzletrész Direkt szeptember 8-án a Origo Zrt. / Central Médiacsoport székházban. Kiderül, hogy kik a kulcsemberek az üzleti hálózatunkban, és az is, hogyan találjunk üzleti partnereket közösségi platformok segítségével.Az előadások után kapcsolatépítési lehetőség lesz a résztvevőknek.

Forrás: Üzletrész Direkt

Főszerepben a Facebook és a LinkedIn

A workshop központi témája, hogy hogyan tudja egy cég érdekes tartalmakkal ellátni a célközönségét, és hogyan tud elkötelezettséget kialakítani vásárlóiban. Megtudhatjuk, hogy pontosan hogyan használhatjuk iylen célokra a Facebookot és a LinkedIn-t.

Tokár Péter, a TESK személyzeti tanácsadó cég ügyvezetőjeke betekintést nyújt a kiválasztási folyamatokba a munkaerőpiacon, és elárulja, hogy a milyen lehetőségei vannak egy cégnek arra, hogy a LinkedIn hálózata segítségével találjon rá jövendőbeli munkatársaira.

További részletek és jelentkezés az Üzletrész Direkt honlapján.