A tanévkezdés miatt két Auchan is kinyit vasárnap

iskolakezdés, költségek, hitel,
Egy nő az első osztályba készülő unokahúgával (k) tanszereket vásárol egy budaörsi papír- és írószerboltban.
Vágólapra másolva!
Több áruházlánc tart nyitva egy-egy üzletet augusztus 30-án, a tanévkezdés előtti utolsó napon. Nézze meg, hogy hol szerezheti be a szükséges tanszerket az utolsó pillanatokban. Néhány üzlet késő estig nyitva lesz.
Vágólapra másolva!

Késő estig várják a családokat

Az Auchan csömöri és a soroksári egysége most vasárnap, augusztus 30-án kivétel lesz a vasárnapi zárva tartás alól. Ennek az oka, hogy vásárolni tudjanak náluk azok a családok, akik most érnek haza a nyaralásból, és az utolsó pillanatban még be kell szerezniük tanszereket a jövő heti iskolakezdésre. Augusztus 30-án, az iskolakezdés előtti utolsó vasárnapon,

a csömöri Auchan áruház reggel 7 és 21 óra között, a soroksári áruház pedig 6 és 22 óra között tart nyitva.

Eddig tíz Auchan áruház használta ki a szabadon választható vasárnapokat, legutóbb az óbudai Auchan áruház, amely így segítette a Sziget Fesztiválra beköltözőket.

Az utolós pillanatban is lesz lehetőség tanszereket venni Forrás: MTI/Beliczay László

Hol vehetünk még tanszereket vasárnap?

Nemcsak az Auchan gondol a tanévkezdés előtt állókra, több magyarországi áruházlánc üzleteit találjuk nyitva augusztus 30-án. A CBA, a Spar és a Lidl egy-egy budapesti üzlete is nyitva tart majd, illetve ezek több vidéki egysége is. A harmadik kerületi (Csobánka téri) Spar az Auchanhoz hasonlóan reggetől estig, 7 és 20 óra között tart nyitva most vasárnap.