Apró ajándék, amellyel évekig szem előtt van a márkánk

PendriveGuru Kft. egyedi pendrive ajándék marketing
Vágólapra másolva!
A legváratlanabb helyzetekben lehet szükség pendrive-ra, amely nemcsak praktikus adathordozó, de a cégeknek kiváló reklámfelület. Változatos megoldásokat szállít a PendriveGuru Kft., amely a társadalmi felelősségvállalás jegyében visszagyűjti a nem használt eszközöket.
Vágólapra másolva!
Az egyedi pendrive apró, de praktikus ajándék Forrás: PendriveGuru Kft.

Jó reklám, mert nem feltűnő

A pendrive évekkel ezelőtt csupán egy praktikus eszköz volt, amelyet egyszerű adathordozóként használtak. Ezt a funkcióját a mai napig őrzi, de némi kreativitással jóval többet lehet kihozni belőle. A pendrive személyes tárgy, amelyet sokféleképpen alakíthatunk, így gyorsan utat talált az ajándéktárgyak piacára. A tudatos marketinget folytató cégek is szívesen ajándékoznak egyedileg tervezett pendrive-ot termékük vagy szolgáltatásuk mellé. A fényképészek így adnak át esküvői fényképeket, videókat, a fogászatok röntgenfelvételeket, a könyvkiadók hangoskönyveket, a zeneszerzők saját számaikat. Ez mind jó reklám, mert egyáltalán nem feltűnő, apró ajándékot kapni pedig mindenki szeret, főleg ha praktikus is. Az egyedi pendrive-okat gyártó PendriveGuru Kft. szakértője, Németh Rita szerint ilyenkor valóban értéket ajándékozunk, nem egy sokadik felesleges tárgyat, amely még aznap a kukában landol.

A hitelkártya-formájú pendrive mostanában a legnépszerűbb termék Forrás: PendriveGuru Kft.

Csak a fantázia szab határt

A PendriveGuru Kft.-nél az egyedi formájú pendrive-ok a legkelendőbbek, amelyek pontosan olyanra alakíthatóak, mint az ügyfél logója vagy terméke, ráadásul költséghatékonyan megvalósíthatóak. Szintén népszerű a hitelkártya-formájú pendrive, mert képminőségben logózható mindkét oldalon, és akár öt munkanap alatt szállítják. A legextrább megrendelésük eddig egy sarokcsiszoló volt, melyet 3D-formában valósítottak meg. A cég 2015-től Magyarországon elsőként kezdett 3D nyomtatási technológiával előállítani pendrive-ot, így már 1 darabtól is egyedi igénynek megfelelő terméket tudnak biztosítani a nagyobb megrendelések mellett. „Nagyon szeretek igényes, exkluzív terméket előállítani, ilyen volt egy üvegkristály pendrive, mely csatlakoztatás után LED-fénnyel világít. Minden egyedi formájú megrendelés különleges, de azok sikerek a legemlékezetesebbek, amikor ügyfelünknek nagyon rövid idő alatt kellett teljesen egyedi rendelést legyártatni, és minden követ meg kellett mozgatni, hogy az ajándéktárgy adott rendezvényre elkészüljön, az erőfeszítéseinket pedig végül siker koronázta” – mondta Németh Rita az Üzletrésznek.

Pendrive a felhőalapú megoldások világában?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a CD-k kora lejárt, hiszen már nem gyártanak laptopot CD-lejátszóval. A pendrive-ok szerepét valószínűleg idővel a felhőalapú technológia veszi át, és a kis kapacitású pendrive-ok válnak először feleslegessé, ezért Magyarországon először a PendriveGuru Kft. visszagyűjtést szervez a nem használt CD-knek és pendrive-oknak, ezzel támogatva a környezetvédelmet. Azt javasolják, hogy már a 2-3 fős cégek is kérjenek tőlük visszagyűjtő dobozt. Az azonban biztos, hogy a pendrive-ot még sokáig használni fogjuk, mert kézzel fogható adathordozó, amely bárhol használható: autóban zenehallgatásra, TV-hez csatlakozatva pedig képnézegetésre vagy filmvetítésre. De van már olyan okospendrive is, amellyel tabletre vagy okostelefonra vihetünk át adatot a számítógépről.