Magyar termék lett Európa legjobb kozmetikai innovációja

myspirit skincare biokozmetikum kozmetikai innováció magyar termék
Vágólapra másolva!
Magyar biokozmetikai márka nyerte el a legjobb kozmetikai innovációnak járó díjat az idei European HEALTH & SPA AWARD-on. A több éven át fejlesztett mySPIRIT skincare biokozmetikumok tavaly jelentek meg a piacon. 
Vágólapra másolva!

Az egészségtudatosság volt a kulcs a győzelemhez

A magyar fejlesztésű mySPIRIT skincare biokozmetikumokat választották az év legjobb kozmetikai innovációjának a wellness-Oscarként is emlegetett European HEALTH & SPA AWARD-on. Torhosi Tünde, a termékcsalád fejlesztésében résztvevő spa- és wellness menedzser szerint a termékfejlesztés hátterében álló egészségtudatos szemlélet is fontos eleme volt a pályázatnak, ami nagy szerepet játszott a díj elnyerésében. A zsűri az egészség, a kreativitás, a dizájn és technológia mellett figyelembe vette a fenntarthatóság, a környezet és a társadalmi felelősségvállalás szempontjait is, amikor a „Legjobb Spa Termék – Kozmetikai Innováció” címért küzdő márkákat értékelte.

A férfiaknak külön fejlesztettek mySPRIT biokozmetikumokat Forrás: mySPIRIT skincare

Követhető az alapanyagok útja

A mySPIRIT skincare biokozmetikumokat többéves kutatómunkával fejlesztették. A termékek BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy a mezőgazdasági összetevőik több mint 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag. Az alapanyagok útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető. A nőknek és a férfiaknak külön kifejlesztett kozmetikumokhoz személyre szabott szállodai kezelések is kapcsolódnak. Az exkluzív kozmetikai kezelések a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el.