Saját reklámjukat tervezhetik meg a cégek

Vágólapra másolva!
Adplanky néven fejlesztett felhőalapú marketingtervező és kampánymenedzselő szoftvert a szektor egyik rocksztárja, Damjanovich Nebojsa. A program kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak készült.
Vágólapra másolva!

Könnyen kezelhető és egy hónapig ingyenesen ki lehet próbálni az Adplanky szoftvert, amelynek a célja, hogy a kkv-ki marketingjét hatékonyabbá tegye – tudta meg a Kreatív Online.

„A kis- és közepes vállalkozások a kampánytervezéshez és értékeléshez kockás papírokban, Word, Excel és Pdf dokumentumokban, a Google vagy a Facebook analitikai rendszerében és emialekben lévő információkból nyerik az adatokat. Ez nem hatékony és nem eredményes” – mondta Damjanovich, aki szerint több ponton automatizálható kis- és közepes vállalatok marketingtervezése és menedzsmentje, beleértve az értékelést is, mindezzel sokszorosára lehet növelni a hatékonyságot. A program tartalmaz egy médiaadatbázist a 3000 legfontosabb magyar médium adataival, mivel a kkv-k többnyire maguk végzik a médiavásárlást.

Az Adplanky indulását közel 2 éves tervezői és fejlesztői munka, valamint több üzleti és marketinginterjú és felhasználói teszt előzte meg. A napokban indult szolgáltatás egyelőre Magyarországon érhető el. A demo verzió korlátozás nélkül, ingyenesen használható 30 napig. A tervek szerint az év végéig angol nyelven is elérthető lesz – írja a Kreatív.