Gyakorlati tippek brókerkárosultaknak, dráguló csomagok, plakátcégek csatája

Vágólapra másolva!
Reggeli lapszemlénk.
Vágólapra másolva!

Május 1-jétől drágítja a Telekom az üzleti mobildíjait, adja hírül a Világgazdaság, a legolcsóbb ajánlatokat leszámítva egységesen 800 forinttal, ami eltérő mértékű többletterhet ró majd a vállalkozásokra. Mivel a lépés a Next Business és a Speciális Next Business csomagoknál ez egyoldalú szerződésmódosításnak számít, aki szeretné, most jogi következmények nélkül felmondhatja a határozott időtartamú megállapodást a vállalattal az értesítéstől számított 15 napon belüle, de legkésőbb április 30-áig.

Összegyűjtötte a Portfolio azokat a leggyakoribb kérdéseket, amelyek a brókerbotrányok következményeivel, a kártalanítással és a technikai részletekkel kapcsolatban felvetődhetnek a károsultakban. Tételesen megtalálja, mit tegyen, ha a Quaestornál, ha a Buda-Cashnél, illetve ha a Hungária Értékpapír Zrt.-nél ragadt a befektetése.

Nem a médiaháború jele, hogy Garancsi István megvette az ESMA plakátcéget, írja a hvg, a nagyvállalkozó egyszerűen "ki akarja próbálni magát" a médiapiacon, és egyébként is teljesen más típusú felületeken hirdetnek, mint amilyenek Simicska cégeihez tartoznak.

A kormány hamarosan tárgyal az egészségügyi törvények módosításáról, tájékoztat a Napi, május elejére készül el az új alapellátási törvény. Balog Zoltán humán miniszter tegnap az ATV-ben arról beszélt, a kórházak valóban nem fizetik az ápolónők túlóráit. A botrányos hiányosságok akkor kerültek felszínre, amikor a Péterfy egy februárban már az RTL-nek nyilatkozó ápolónője fekete egyenruhában akart tiltakozni a bérhiány ellen, de a vezetőség nem engedélyezte, így hát felmondott.