Ma éjfélig lehet jelentkezni a tizenötezer euróért

Övek becsatolva, indulhat a kilövés!
Vágólapra másolva!
A CEE Lift Off! a régió egyik legnagyobb startupversenye, a győztes nemcsak a pénzdíjjal lesz gazdagabb, hanem egy féléves akcelerátor-programban is részt vehet.
Vágólapra másolva!

A Loffice és az OXO Labs által indított CEE Lift Off! célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten április 8-án.

Övek becsatolva, indulhat a kilövés! Forrás: CEE Lift Off!

Komoly díjak

A shortlistre bekerülő startupok közül Bán Zoltán (Tőkepartner Kockázati Tőkealap-kezelő), Christoph Prinz (angyalbefektető), Halász Iván (Finext), Marc Sommer (Deutsche Telekom) és Marius Ghenea (3TS Capital Partners) nevével fémjelzett zsűri választja majd ki a győztest, aki az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program és 15 000 eurós finanszírozás mellett Budapest leginnovatívabb irodájában, a Lofficeban tölthet el 6 hónapot.

Fókuszban a startupok

Az idei SM 2015 konferencia minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a startupokra, amelynek eredményeként olyan nemzetközi és hazai sztárelőadók lesznek az eseményen, mint Alastair Moore, (IDEALondon, UCL Advances, The Mobile Academy), Rita Parada (Twitter), Somlai-Fischer Ádám (Prezi), Clyde McKendrick (POSSIBLE UK) vagy Konrad Lauten (Indiegogo).

A versenyre való jelentkezéshez az alábbi regisztrációs formot kell kitölteni (angolul).