Vágólapra másolva!
Közleményt adott ki a CIG Pannónia, miszerint a ma reggel megjelent HVG cikkben a szerző valótlanságokat állított. 
Vágólapra másolva!

A CIG közleményéből kiderül, hogy:

  • A biztosító már 2011 óta perben áll a Reál-Team Network Kft-vel.
  • A HVG mai cikkében megjelenttel ellentétben nem folyik sem „soron kívüli”, sem „rendkívüli” adóhatósági vizsgálat a CIG Pannónia Életbiztosítónál.
  • A HVG cikkében a HVG felületét felhasználva a Reál-Netwok Kft. ügyvezetője peren kívüli alkut ajánlott a társaságnak, a CIG vezetősége azonban kitart álláspontja mellett, és megvárja a bíróság ítéletét.
  • A CIG Pannónia a mai napon bejelentést tett a Magyar Nemzeti Bank Piacfelügyeleti Igazgatóságánál, és piacfelügyeleti eljárást kezdeményezett, mivel a HVG cikkében megjelentek felvetik a jogellenes piacbefolyásolás,és a CIG Pannónia részvényárfolyamának befolyásolásának gyanúját.
  • Korábban mi is írtunk a HVG-ben megjelent értesülésekről, amely után egyébként egészen 170 forintig esett az árfolyam, új történelmi mélypontra. Záráshoz közeledve viszont már feljebb van az árfolyam, 175 forintnál, amihez kiemelkedő, 50 millió forint feletti forgalom párosul. (Frissítés: végül 170 forinton zárt a CIG Pannónia, 54,9 millió forintos forgalom mellett.)