Tovább érvényes az éves BKK-bérlet

bkk jegyautómata
Vágólapra másolva!
A korábbi évektől eltérően január 6-a helyett január 10-én hajnali 2 óráig lehet használni a 2014-es naptári évre szóló bérleteket.
Vágólapra másolva!

A BKK négy nappal meghosszabbította az éves bérletek érvényességét, így azok a megszokott január 6. helyett 10-éig érvényesek. Nem vonatkozik az érvényességi idő meghosszabbítása a nem naptári évre érvényes éves bérletekre, mert azok tetszőleges kezdőnappal válthatók, továbbá nem érinti a havi és negyedéves vagy más, rövidebb érvényességű bérleteket sem.

Várhatóan sokan akarják majd bérletüket megváltani a január 1-4. közötti hosszú hétvége után, ezért valószínűleg több értékesítési pontnál is megnövekedhet a sorban állás ideje, írja közleményében a központ.

Január 10-éig érvényesek az éves bérletek Forrás: BKK/David Nyitrai

Célszerű a vásárlást inkább korábbra, a csúcsidőszakon kívüli időszakra időzíteni hiszen már most is kaphatók a 2015-ös naptári évre szóló bérletek. A BKK azt javasolja, hogy elsősorban a Deák Ferenc tér M-nél, a Ferenciek tere M-nél, a Kelenföld vasútállomás M-nél, a Keleti pályaudvar M-nél, a Kőbánya-Kispest M-nél, a Liszt Ferenc Repülőtérnél és a Móricz Zsigmond körtér M-nél található ügyfélközpontokat vegyék igénybe.

Ünnepi nyitva tartás

December 24-e és január 1-je között a BKK ügyfélközpontjai, valamint a jegy- és bérletpénztárak speciális, ünnepi nyitva tartással várják a jegy- és bérletvásárlókat, valamint azon ügyfeleinket, akik a közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni, közölte a BKK.