Vágólapra másolva!
A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma minimum 5 százalékos fizetésemelést szeretett volna kiharcolni a közszolgálati dolgozóknak. Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető tanács azonban nemet mondott, ezért a munkavállalói oldalt alkotó szakszervezetek felálltak a tárgyalóasztaltól.A szervezet szerint a döntés elfogadhatatlan, mert tovább mélyíti a dolgozói szegénységet, és munkáltatóként semmibe veszi a több mint 660 ezer közszolgálati munkavállalót. A szakszervezetek pénteken egyeztetnek a tiltakozás közös formájáról - közölte a SZEF.Pénteken döntenek arról, hogyan tiltakozzanakFotó: Szabó Gábor - Origomiddle 
Vágólapra másolva!

Felálltak a tárgyalóasztaltól a szakszervezetek, mert az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető tanács nemet mondott követelésükre. A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma minimum 5 százalékos fizetésemelést szeretett volna kiharcolni a közszolgálati dolgozóknak.

A szervezet szerint a döntés tovább mélyíti a dolgozói szegénységet, és munkáltatóként semmibe veszi a több mint 660 ezer közszolgálati munkavállalót. A szakszervezetek pénteken egyeztetnek a tiltakozás közös formájáról - közölte a SZEF.