Mészáros Lőrincnek valahonnan lett még 300 milliója

Mészáros Lőrinc avatás Foglalkozás Közéleti személyiség foglalkozása KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ polgármester politikus SZEMÉLY traktor ÜNNEP Alcsútdoboz, 2014. november 18.
Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölg
Alcsútdoboz, 2014. november 18. Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Vagyonnyilatkozatából nem derül ki, honnan.
Vágólapra másolva!

Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere és Orbán Viktor közeli barátja új vagyonnyilatkozatot töltött fel az önkormányzat honlapjára. A 444.hu-nak tűnt fel, hogy júniushoz képest valahonnan lett újabb 300 millió forint takarékbetétje: akkor 400 milliót vallott be, most, öt hónappal később, már 700-at. Új osztalékbevételeket viszont nem írt be a vagyonnyilatkozatába, úgyhogy egyelőre nem tudni, honnan lett ez a 300 millió.

Ötmillió készpénz

Júniusban a felcsúti polgármesternek még 20 millió forint készpénze volt a vagyonnyilatkozata tanúsága szerint, most már csak 5 milliót vallott be.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd