Méregdrágán vonulnak Victoria angyalai

Vágólapra másolva!
A Victoria's Secret 2014-es Fashion Show-ja, amit tegnap rendeztek Londonban, 20 millió dollárba került. Ez hatalmas összeg, de talán mégis megéri, hiszen a nagy felhajtás a későbbiekben a bevételekben többszörösen visszajöhet.
Vágólapra másolva!

Igencsak boros ára volt a Victoria's Secret idei Fashion Showjának, a gála rendezéséért felelős igazgató szerint nagyjából 20 millió dollárba (közel 5 milliárd forint). Ez az óriási összeg viszont mégiscsak megérheti, hiszen akkora reklámot jelent, ami bőségesen visszajön az üzletekben.

Bár a show kétség kívül elsősorban a modellekről szól, felvonultattak egy 2 millió dolláros melltartót is a kifutón. Szintén közérdekű közlemény, hogy idén ismét volt magyar angyal is a show, Mihalik Enikő személyében.

Forrás: Life&Style

Persze nem véletlen, hogy december elejére van időzítve a show, a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetére, ugyanis a kiskereskedő cégeknek különösen fontos az ünnepi időszak.

A cég vezérigazgatója egyébként elmondta, hogy óvatosan optimisták a karácsonyi szezonra. Ez azok után érdekes, hogy a Hálaadás hétvégéje általánosan nem alakult olyan pozitívan az amerikai kiskereskedők szempontjából. A Victoria's Secret anyacége, az L Brands nem publikál adatokat a hálaadáskori forgalomról.

Forrás: Instagram

Mindenesetre az L Brands befektetői egyelőre örülhetnek, hiszen ahogy nem olyan régen beszámoltunk róla, igen szépen alakult a cég eredményessége a legutóbbi negyedévben. A részvény pedig történelmi magasságokban található, hatalmasat erősödve nyár óta. Az L Brands részvényeivel egyébként az Investor Trader ügyfeleként lehet kereskedni.

Akiket inkább a divat oldala érdekli a show-nak, azok például itt is böngészhetnek tovább a gáláról készült képek között.

Az L Brands árfolyama (NYSE) Forrás: Investor.hu, AmiBroker

A hivatalos videó majd csak december 9-én jön, addig itt egy kis ízelítő a december másodikai show-ról.