Lázban tart a T-Mobile

Vágólapra másolva!
Továbbra is érdemes szem előtt tartani a T-Mobile US részvényét, hiszen a japán SoftBank megfutamodása ellenére még mindig él a felvásárlási sztori. Ennek alapja, hogy máris akadt egy újabb érdeklődője az amerikai mobilszolgáltatónak, mégpedig a francia Iliad személyében, aki többedmagával készül ajánlatot tenni. Ráadásul továbbra is úgy gondoljuk, hogy a tranzakció meghiúsulása ellenére is igen értékes cégnek számít a Deutsche Telekom tengerentúli leánya. Ráadásul ne feledjük, hogy akár a Magyar Telekom jövőjére is lehet némi kihatása az ügyletnek.
Vágólapra másolva!

De mely tényezők támogatják kereskedési ötletünket? Még mindig él a felvásárlási sztori, kedvező értékeltségen forognak a T-Mobile US részvényei, optimisták az elemzői várakozások, kiemelkedő teljesítmény az ügyfélakvizíció terén, és persze kétszámjegyű hozampotenciál rejtőzik a sztoriban.

Persze negatívan hat a történetre a mélyponton lévő jövedelmezőség, az osztalék hiánya, valamint a SoftBank megfutamodása és a folyamatos pletykaáradat (a június 6-án kiküldött hírlevelünkben megfogalmazott akkor vételi ötletünk például a stop áldozata lett). Véleményünk szerint a felvásárlási sztori nincs lejátszva, sőt inkább újabb fejezet nyílhat meg.

Hosszabb elemző írásunk: Lázban tart a T-Mobile

A teljes elemzés a konkrét beszállási és kiszállási stratégiával ügyfeleink számára érhető el.