Nagy menetre készül az Apple

Vágólapra másolva!
635 dollárról 720 dollárra emelte az Apple célárát a Goldman Sachs. Az elemző továbbra is vételre ajánlja a részvényt, mivel a jelenlegi szintekről több mint 10 százalékos felértékelődési potenciált tartalmaz a papír.
Vágólapra másolva!
  • Rendkívül optimista ajánlás jelent meg az Apple részvénnyel kapcsolatban: a Goldman Sachs 635 dollárról 720 dollárra emelte a 12 havi célárát. Az ajánlás továbbra is vétel.
  • Jövő héten lesz a WWDC fejlesztői konferencia, ami tartogathat meglepetéseket. A Goldman elemzője, Bill Shope szerint az Apple esetében a következő nagy "lépés" nem a hardver oldaláról, hanem szoftver oldalról jöhet. Shope szerint a befektetők jobban figyelnek a készülék bejelentésekre, mint a szoftverekre, itt változás jöhet.
  • Rövid távon ugyanakkor az új termékek bejelentése (hardver) is katalizátor lehet és segítheti a részvény emelkedését. A mobilfizetés, az otthoni kütyük összekötése, vagy az egészségügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó megoldások fontos lehet a cégnek. Többek között ettől is függhet, hogy a készpénztermelés tud-e növekedni.
  • A jelenlegi szintekről több mint 10 százalékos felértékelődési potenciál lehet az Apple részvényekben a Goldman szerint.