A legjobb üzleti appokat keresi a Telekom

Telekom
A pályázatra egyéni fejlesztőket és startupokat egyaránt vár a Telekom
Vágólapra másolva!
Kkv-k számára hirdeti meg a Deutsche Telekom alkalmazásfejlesztő versenyét a régióban. Olyan felhőalapú applikációkat keresnek – a magyar leányvállalattal közösen –, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások üzleti mindennapjait.
Vágólapra másolva!

A legjobbak közé csak azok juthatnak be, akik a szintén vállalkozókból álló közönséget is lenyűgözik. A fejlesztőnek a Telekom segíti majd a piacra lépésben. Az esélyes alkalmazás legfeljebb 250 fős cégeknek szól, böngészőben, mobil alkalmazásban, illetve táblagépen érhető el, az adatokat pedig felhőalapú infrastruktúrában tárolja. Pályázni még csak most készülő megoldással is lehet. A tíz legtöbb szavazatot szerzett app közül a nemzetközi és az országonkénti győztest szakmai zsűri választja ki.

A pályázatra egyéni fejlesztőket és startupokat egyaránt vár a Telekom Forrás: Deutsche Telekom

Az egyes országok győztesei a Telekom stratégiai partnerei lehetnek a felhő alapú technológiákban, és ezzel 6 ország összesen 1,3 millió üzleti felhasználóját érhetik el. Ezen felül a magyar győztes egy 10 millió forint értékű reklám kampányhoz juthat hozzá a Magyar Telekom jóvoltából. A legjobb nemzetközi startup kategória győztesét pedig a krakkói hub:raum inkubátorház akár 80.000 euróval segíti a termékének piacra juttatásában.

„A pályázat hazai kiírásával az a célunk, hogy hidat építsünk az applikáció-fejlesztők és az optimális megoldásokat kereső kkv-k között. Az egyéni fejlesztőktől a kisebb startup cégekig mindenkit bátorítok, hogy valósítsa meg ötletét és jelentkezzen a felhívásunkra. Ennél jobb lehetőség ugyanis ritkán adódik arra, hogy a valódi célcsoport mondjon véleményt egy ötletről” –mondta Lakatos Péter, a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, aki egyben a nemzetközi és a hazai zsűri tagjai lesz a verseny során.

Jelentkezni április 22-e és május 22-e között lehet, a szavazást május 5-én indítja és június 30-án zárja le a Telekom. Minden további részletért ide érdemes kattintani.