Mobilfeltöltés 26 másodperc alatt

Vágólapra másolva!
Alaposan felrázta a technológiai szektort a StoreDot hétfői produkciója, amin olyan technológiát mutatott be az izraeli startup, aminek segítségével egy okostelefon alig fél perc alatt teljesen feltöltöttek.
Vágólapra másolva!
  • Ezzel az izraeli vállalat meglehetősen mindennapos problémát próbál orvosolni, azt a helyzetet, amikor éppen telefonálnunk/e-maileznünk kellene, de a telefon akkumulátora már az életéért könyörög.
  • Nyilván, ilyenkor feltölteni nincsenek óráink feltölteni a telefont, az alkalmazások kilövöldözése pedig szintén nem a legkényelmesebb megoldást jelentik.
  • Egy 30 másodperc alatt feltöltő kütyü viszont igen, így nem lennék meglepődve, ha rövid időn belül az Apple, vagy éppen a Google felvásárolná a vállalatot.
  • Személyes tapasztalat, de az iOS7 nálam valósággal zabálja az akksit, az meg már csak hab a tortán, hogy ebben pont az a Facebook Messenger alkalmazás az egyik fő ludas, amelyeket a Facebook a legfrissebb információk szerint "kötelezővé" tenne a mobilokon.

Az okostelefonok használati élményére tehát pozitív hatást gyakorolhat a fejlesztés, ami segíthet a hagyományos telefonokról való minél szélesebb tömegek elcsábításának. Az Apple tehát örülhet.

Forrás: IDC, Investor.hu