Formatervezési díjra nevezett pénztárgép gyártójával állapodott meg a Telekom

Vágólapra másolva!
Rendkívül vonzó megjelenésű és innovatív pénztárgép forgalmazójával állapodott meg a napokban a Magyar Telekom. Az ipari formatervezési díjra jelölt, magyar tervezésű CashCube pénztárgép a Telekom saját fejlesztésű szolgáltatáscsomagjával együtt, versenyképes megoldást jelent a pénztárgépcserében érintett cégeknek.
Vágólapra másolva!

A megbízható minőséggel és gyorsan dolgozó CashCube jelenleg a piac egyik leginnovatívabb pénztárgépe, amely minden pénztárgépet üzemeltető vállalkozásnak fejlődési lehetőséget biztosíthat, amennyiben vállalkozását bővíteni szeretné. A CashCube, a hagyományos pénztárgépekhez képest rengeteg plusztudással bír, amit kiaknázhatnak a vállalkozások; többek között rendelkezik bankkártya-, mérleg-, és vonalkód olvasó csatlakozási lehetőséggel, PC-hez csatlakoztatható, de van opcionálisan rendelhető oszlopkijelzője, valamint felhőszolgáltatások is kapcsolódnak hozzá. A magyar fejlesztésű gép jelenleg nettó 119.900 ft-ért rendelhető meg, a pénztárgép-család Magyarországi forgalmazását az LA Pénztárgép Kft. látja el.

A Telekom a nemzetgazdasági miniszter 74/2013. (XII. 30.) NGM rendelete szerint biztosítja, az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kialakított speciális szolgáltatáscsomagját, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz. A CashCube pénztárgép és a Telekom szolgáltatáscsomagja elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ.

A Telekom számára fontos a magyar cégekkel való együttműködés ennél az országos kiterjedésű projektnél is, ezért az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintett vállalatokat a pénztárgépek cseréjének zökkenőmentes lebonyolításában. Az engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével. A Telekom szolgáltatáscsomagja ezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez.

A nagyvállalati ügyfelek részére a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország kínál a vállalatok rendszereihez illeszthető, a kasszák és a NAV közötti folyamatos kapcsolattartáshoz szükséges, a pénztárgépek adatainak eljuttatását megvalósító egyedi, üzletmenetre szabott megoldást.

További információ a www.telekom.hu/uzleti oldalon olvasható.