Közönségszavazattal keresik a legjobb webáruházat

Vágólapra másolva!
Idén nyolcadik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díjpályázatot. Nemcsak az e-kereskedők nyerhetnek, a szavazók között is nyereményeket sorsolnak ki.
Vágólapra másolva!

Szavazni 2014. április 15-én éjfélig lehet ezen az oldalon minden olyan vállalkozásra, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti, árbevétele nem éri el az évi 1,5 milliárd forintot, Magyarországon van bejegyezve, és magyar nyelvű honlappal rendelkezik. A 30 legtöbb szavazatot kapott kereskedő ezt követően május 5-éig pályázatot nyújthat be, közülük egyet hirdet ki nyertesnek a szakmai zsűri, értékelve a vállalkozások üzleti modelljét, az elért üzleti eredményeket, azt, mennyire felhasználóbarát, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget. A díjazás feltétele, hogy az e-kereskedő megfeleljen a Vedd a neten! webshop-minősítésen is, de ennek költségét a zsűri elé került vállalkozások esetében a SzEK.org vállalja. Az ünnepélyes díjátadóra 2014. május 22-én a tizenegyedik E-Kereskedelem Konferencián kerül sor.

A nyertesegy évig használhatja az Év Internetes Kereskedője címet és megkapja a legfőbb támogató MasterCard® fődíját: hirdetési kampányt 1 millió forint értékben, ezt a díjazott 2014 utolsó negyedévében használhatja fel.

A kirowski Isobar a mezőny értékelésével azt tárja majd fel, milyen irányba tart a hazai piacon az online értékesítéshez kapcsolódó weboldalak fejlesztése és tervezése. Emellett idén először egyszeri SEO-audit formájában különdíjat ajánl fel Az Év Legígéretesebb Kereskedőjének, szintén a közönség szavazatai alapján.