250 milliós közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc cége

Vágólapra másolva!
Pestszentimrén aszfaltozhatnak és rakhatnak le 600 csatornafedelet.
Vágólapra másolva!

Negyedmilliárdos közbeszerzésben nyertes Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége. Ez a legfrissebb Közbeszerzési Értesítőből (pdf) derül ki. Az értesítőben az szerepel, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. egészen pontosan 249 999 000 forintos megbízást nyert el a BKISZ II. CDM Konzorcium tagjaként. Ennek keretében a pestszentimrei szennyvíz-csatornázási munkálatokkal érintett utcákon kell karbantartási jellegű útfelújítást elvégezniük.

A megbízást nyilvános hirdetmény nélküli, tárgyalásos eljárás során nyerték el. A kiírás szerint kiegyenlítő- és kopóréteget kell kialakítaniuk, csatornafedlapokat, víznyelőket lerakniuk.

A konzorcium többi tagja a Colas Alterra Építőipari Zrt., illetve a Duna Aszfalt Út- és Mélyépítő Kft. Mészáros cége a munkálatok 60,93 százalékát végzi, és a kifizetésből is ilyen arányban részesül, vagyis 153,5 millió forintot nyert. A Colas Alterra 22,47, a Duna Aszfalt pedig 16,6 százalékban részesedik a feladatokból és a fizetésből is. Ezzel a tenderrel együtt az idén eddig már 26,2 milliárdos közbeszerzést vitt el a felcsúti polgármester cége – emlékeztet az Mfor.hu.