Vágólapra másolva!
Jókora ráncfelvarráson ment keresztül az elmúlt másfél évben a francia Alcatel-Lucent, aminek köszönhetően ismét visszatért a befektetők bizalma a cégbe. Habár stabil nyereségtermelésről még nem számolhatott be a vállalat, mindenképp kedvező jel, hogy a tavaly érkezett vezérigazgató ismét a jövedelmezőség javításának irányába fordította az Alcatelt. Mindez tetten érhető a részvény technikai képében is, ami jelenleg kedvező beszállási pontot kínál a jelenlegi, illetve az új részvényesek számára is.
Vágólapra másolva!

Óriási fordulatot vett az Alcatel-Lucent árfolyammozgása, mióta a vállalat élére új vezérigazgatót neveztek ki bő másfél éve. A társaság profitabilitása ismét emelkedő pályára állt regnálása alatt és a jövőt illetően további jelentős növekedési potenciállal kecsegtet a részvény, melyet főként a világ növekvő adatéhsége táplálhat. Az elkövetkezendő években ugyanis mintegy nyolcszorozódhat a globális mobil adatforgalom, ami akarva akaratlanul jelentős beruházásokra sarkallhatja a távközlési szektor cégeit, melyből az Alcatel akár jókora falatot is kiharaphat.

Ráadásul az emelkedést támogatja az elmúlt napokban kirajzolódott technikai kép is, miután az árfolyam több kulcsszintjét is sikeresen maga mögött hagyta.

Hosszabb elemző írásunk:Feltámadt az Alcatel

A teljes elemzés a konkrét beszállási és kiszállási stratégiával ügyfeleink számára érhető el.