Kiárusítják a Tesco bútorait

népszámlálás, Tesco, Szlovákia,
Vágólapra másolva!
Online árverésre bocsátja a Tesco a működésből kivont, használt, de még jó állapotú berendezéseit. Összesen 139 tétel kerül kalapács alá, köztük eladópultok, vitrinek, bálázógépek, informatikai berendezések és a saját pékségekben használt eszközök. 
Vágólapra másolva!

Elárverezi használt, de jó állapotú eszközeit a Tesco, az interneten lehet rájuk licitálni – közölte a Tesco kommunikációs ügynöksége. Az áruházlánc hagyományosan az online árverést választja, ugyanis ez teszi lehetővé, hogy mindenki egyenlő feltételekkel, tisztességesen versenyezhessen a tételekért. A lebonyolítással az Intergavel Aukciószervező Kft.-t bízták meg.

139 termék került kalapács alá

A bútorokat személyesen is meg lehet nézni, sőt ajánlott is, az árverés zárása előtt. Összesen 139 tétel keresi új gazdáját. Az árverésen azé lesz a bútor, aki a legtöbbet adja érte, a licit október 16-ig tart. A 139 tétel kikiáltási ára összesen 35 400 euró.

Árverés a Tescónál. Forrás: AFP/Jeff Pachoud

A legtöbb árverése bocsártott termék a Tesco-pékség eszköztárából került ki. Többek között kenyeres kocsikra, nyújtógépekre és pizzakemencékre is lehet licitálni.

Még használhatók

A berendezéseket azért adják el, mert a hipermarket üzletpolitikája és az eszközök elavulása miatt mindenképpen szükséges a cseréjük, függetlenül attól, hogy még használhatók. Az aukción az üzletekben használt bútorokat, vitrineket, eladópultokat is megvásárolhatják, de bálázógépek is vannak az árverési oldalon.