Így kell 12 milliárdot spórolni

bónusz brigád
A Bónusz Brigád üzlethelyisége 2014. január 20-án
Vágólapra másolva!
Több mint 12 milliárd forintot spórolt négy év alatt vásárlóinak a Bónusz Brigád, mivel felkutatja a legjobb helyeket és lealkudja azok árát. A kuponos cég 67 százalékos piaci részesedésével egyeduralkodóvá vált. A BB tavalyi adózott eredménye meghaladta a 66 millió forintot.  
Vágólapra másolva!

A Bónusz Brigád egy évvel ezelőtt napi 200 ajánlattal, ma pedig átlagosan 600 ajánlattal várja látogatóit. Heller Gábor a Bónusz Brigád egyik alapító tulajdonosa azt mondta: büszkék a tudatos vásárolóikra, akiknek az ár és a minőség egyformán fontos. A kuponos cég 10 féle fizetési móddal várja ügyfeleit, és idén Európában elsőként bevezették a bónuszos piacon az utánvétes vásárlást.

A Bónusz Brigád üzlethelyisége. Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A BB most ünnepli negyedik születésnapját, és minden 9999 forint feletti vásárláskor ingyen szállítja ki a termékeit. A Bónusz Brigádot Heller Gábor és Kaprinay Zoltán 2010-ben alapította. Vásárlóik 57 százaléka nő, 43 százaléka férfi. A brigádosok 1,5 millió kedvezményt vásároltak. A BB 45 alapítványt is támogat több mint 10 millió forintot gyűjtöttek össze, 12 ezer brigádtag adakozott a jó ügy érdekében.

A Bónusz Brigádnak 370 ezer rajongója van a Facebookon. A cég a negyedik születésnapján nyereményekkel lepi meg vásárlóit.