Megcsapták az OTP-t

Vágólapra másolva!
Nagy mínuszba csúszott az OTP zárásra, az árfolyam 3 823 forintig csúszott vissza, ami 2,4 százalékot jelent.
Vágólapra másolva!
  • Ebben főleg az orosz-ukrán feszültségek játszották a főszerepet, ahogy az elmúlt napokban. Fontos szintek estek ma el, nagy kérdés hogy a hét utolsó napján korrekció jön-e, vagy tovább esik az OTP.
  • A Magyar Telekom végül 358 forintig erősödött napon belül, persze így is 3 forintos mínuszban zárt, még a kedvező gyorsjelentés ellenére is.
  • A Richter és a Mol kevésbé volt aktív, 0,6-0,8 százalékos mínuszokat halmozott fel. Ezzel a magyar tőzsde 1,2 százalékos mínuszt hozott össze, folytatva az elmúlt napokban látott gyenge szereplést. A 17 ezer forintos szint felé tart a BUX index.
  • A forint az euróval szemben 315,2 forintig erősödött ma, a dollár pedig 236-nál jár. Nagy erősödésnek ugyanakkor ezt aligha lehet nevezni az elmút napok gyengélkedése után.
  • A nemzetközi piacokon közben ismét igen gyengére fordult a hangulat. Valamennyi index esést mutat, még az amerikai piacokon sincs nyoma az optimizmusnak. Nagy kérdés, hogy fordul-e valamit a hangulat ma este az USA-ban, mert ha nem, akkor ez a hét is igen gyászosra fog sikeredni.
Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu

Forrás: Investor.hu