Beérett az Apple ötletünk

Vágólapra másolva!
Soha nem látott magasságokba szökkent az Apple árfolyama az elmúlt napokban, miután a részvény a 100 dollár elérésével nem csak a misztikusnak tűnő szintet, hanem a 2012-es csúcsot is megdöntötte. Ezzel teljesült korábbi célárunk, így a stop-loss emelése mellett érdemes megvizsgálni, van-e még további kakaó az eddig 19 százalékos hozamot hozó Apple-sztoriban!
Vágólapra másolva!

Alig 3 hónap kellett, hogy elérje célárunkat az Apple vételi ötletünk. Rövid távon néhány indikátor túlvettségről árulkodik, ugyanakkor hosszabb távon töretlen a kép, a történelmi csúcs elérése pedig technikailag mindig jó ómen.

A technikai képnek megfelelően ismét emeljük veszteségvágó megbízásunk szintjét, a korábbi 85 dolláros beszálló szintjéről pedig 92,5 dollárra helyezzük azt, ugyanakkor célárunkat megemeljük. De bármi is történik, a stop-loss szint megemelésével összességében közel 9,5 százalékos hozamot biztosítunk be, amennyiben a részvényenkénti 47 centes osztalékot is beszámítjuk. Ezzel együtt a technikai és fundamentális kép, valamint a hozam-kockázat arány fontossága miatt új beszállót nem javasolunk.

Hosszabb cikkünk: Sosem volt még ennyire drága az Apple

A teljes elemzés a konkrét beszállási és kiszállási stratégiával ügyfeleink számára érhető el.