Üzleti applikációt fejleszt? Nyerhet hozzá egy tízmilliós reklámkampányt

Vágólapra másolva!
Üzleti alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a Deutsche Telekom Közép-Kelet Európában. A kisvállalkozások által legjobbnak tartott fejlesztés 1,3 millió üzleti felhasználót érhet el, 10 millió forintos reklámkampányt nyer, és akár 80 ezer eurós támogatásban is részesülhet.
Vágólapra másolva!

„Üzleti appok versenye” címmel alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában. A cég és leányvállalata, a Magyar Telekom több tízezer euró értékű nyereményt ajánl fel azoknak a független fejlesztőknek, akik a legjobb, felhő alapú technológián alapuló üzleti célú alkalmazásokat álmodják meg. Alapkövetelmény, hogy a fejlesztés könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét. A legjobbak közé csak azok az alkalmazások jutnak be, amelyeket a kis- és közepes vállalkozások értékesnek tartanak, hiszen a pályázott alkalmazásokra a KKV-s közönség is szavaz majd.

Az egyes országok győztesei a Telekom stratégiai partnerei lehetnek a felhő alapú technológiákban, és ezzel 6 ország összesen 1,3 millió üzleti felhasználóját érhetik el, továbbá a magyar győztes egy 10 millió forint értékű reklámkampányhoz is hozzájuthat. A legjobb nemzetközi startup kategória győztesét a krakkói hub:raum inkubátorház akár 80 ezer euróval segíti a termékének piacra juttatásában.

„Az egyéni fejlesztőktől a kisebb startup cégekig mindenkit bátorítok, hogy valósítsa meg ötletét, és jelentkezzen a felhívásunkra. Ennél jobb lehetőség ugyanis ritkán adódik arra, hogy a valódi célcsoport mondjon véleményt egy ötletről” – mondja Lakatos Péter, a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, aki egyben a nemzetközi és a hazai zsűri tagjai lesz a verseny során.

A pályázatra olyan alkalmazással lehet jelentkezni, amely legfeljebb 250 fős cégeknek szól, böngészőben és/vagy mobil alkalmazásban illetve táblagépen érhető el, s az adatokat felhő alapú infrastruktúrában tárolja. Pályázni csak új, készülő megoldással is lehet. A tíz legtöbb szavazatot szerzett app közül a nemzetközi és az országonkénti győztest szakmai zsűri választja ki.

A verseny weboldala a sikerfal.hu, a nemzetközi oldal pedig a wallofbusiness.com címen érhető el.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.