Ingyenes szemináriumok a kézműves élelmiszeripar szereplőinek

Vágólapra másolva!
Folytatja kétnapos edukatív rendezvénysorozatát az Élelmiszerklub Alapítvány. Marketinget érintő, értékesítési és jogi ismeretek díjmentesen.
Vágólapra másolva!

A szemináriumok kézműves helyi élelmiszereket termelő vállalkozások leghasznosabb, leggyakoribb kérdéseire igyekeznek választ adni. Például: miért van szükség marketingre a kézműves élelmiszereknél? Hogyan juttassuk el termékeinket a vásárlókhoz? Hogyan értékesítsünk termelői piacokon? Melyek a kistermelői élelmiszertermelés, -előállítás és -értékesítés jogszabályi feltételei? A szervezők azokat is várják, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását. Akár a családi gazdaság bevételének növelése, akár a kézműves termékek ismertségének növelése a cél, akár egyéni, speciális kérdés vetődik fel, a szakemberek segítenek eligazodni a hatékony piaci megoldások világában. A részvételhez csak regisztrálni kell.

Helyszínek és időpontok:

2014. április 4., péntek 14-18 óra - Szeged, Mátrix Hotel (Zárda u 8.)

2014. április 5., szombat 10-16 óra - Szeged, Mátrix Hotel (Zárda u 8.)

2014. április 11., péntek 14-18 óra - Debrecen, Centrum Panzió (Péterfia u 37./A)

2014. április 12., szombat 10-16 óra - Debrecen, Centrum Panzió (Péterfia u 37./A)

2014. április 25., péntek 14-18 óra - Zalaegerszeg, Arany Bárány Hotel (Széchenyi tér 1.)

2014. április 26., szombat 10-16 óra - Zalaegerszeg, Arany Bárány Hotel (Széchenyi tér 1.)

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.