Hogyan készítsünk rövidfilmet a LinkedIn profilunkból?

Adecco, HR, álláskeresés, alkalmazás, applikáció
A film szereplői tanulmányaink, tapasztalatunk, eredményeink, készségeink, ajánlásaink
Vágólapra másolva!
Vajon hogyan lehetne megkapó rövidfilmmé alakítani mondjuk a LinkedIn profilunkat? Egy álláskeresésben és jelöltvadászatban egyaránt hasznos HR-alkalmazás erre a kérdésre ad egészen konkrét és kézzelfogható választ.
Vágólapra másolva!

Amit a mobiltechnológia felgyorsít, a közösségi média könyörtelenül részletez: nincs olyan álláskereső, ahogy munkaadó sem, aki ne támaszkodna a keresésben a digitális jelenlétre. A HR-megoldásokban globálisan vezető Adecco Csoport magyar leányvállalata olyan alkalmazást fejlesztett, amely a közösségi média eszköztárát, a LinkedIn precizitását, a személyes márkaépítés ambícióját magába foglalja. Nem a kiválasztás folyamatát megkönnyítő eszközről van szó, nem is arról, hogyan tűnhetünk fel minél jobb színben húsz másodperc alatt a potenciális főnökünk előtt. A Resu-Me valójában 1-2 perces rövidfilmmé szerkeszti a hagyományos önéletrajz egymás alatt sorakozó fejezeteit. Még infografikát is készít.

A film szereplői tanulmányaink, tapasztalatunk, eredményeink, készségeink, ajánlásaink Forrás: YouTube

Az álláskeresés kulcskérdése, hogyan tűnjünk ki a tömegből, márpedig a hagyományos, tagolt cv ebben a képletben inkább a tömeg, mint a kitűnő. Ellenben nincs az az átlagos szakmai pálya, amelyet fel ne dobna egy innovatív technikai megoldás. A webkettes platformoknak hála ráadásul egy pillanat alatt megoszthatjuk minden releváns ponton. Mindaz, amiért keményen megdolgoztunk a karrierünkben, önmagában olyan forgatókönyv, amelyből senki máséval össze nem téveszthető filmet lehet forgatni. A Resu-Me pontosan ezt teszi néhány kattintással. A film szereplői pedig tanulmányaink, tapasztalatunk, eredményeink, készségeink, ajánlásaink.

A Resu-ME elsősorban annak nyújt segítséget, aki informatikai, műszaki és pénzügyi pozíciót pályáz meg, de van olyan rugalmas, hogy bármely más szakmában is hasznos legyen, és mivel androidos rendszerre épp úgy ingyenesen letölthető, mint iOS-re, egy próbát mindenképp megér. A bemutató videóhoz ide érdemes kattintani.