Zöld Pardon helyett Fekete Szakáll

Új néven, Barba Negraként nyit meg április végén a Zöld Pardon
Vágólapra másolva!
Barba Negra néven nyit meg tavasszal a tavaly átköltöztetett Zöld Pardon. A partihelyszín a közelben lévő Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása lesz, és nyitásra külsőleg is megújul.
Vágólapra másolva!

A színpadot továbbra is az alternatív irányzatokat (főleg a keményebb rockzenét) képviselő magyar zenekarok foglalják majd el, a koncertek után pedig az elektronikus tánczenéé lesz a terep.

A nyári koncertsorozatot pedig a szervezők szerint külföldi fellépők és jótékonysági rendezvények is színesítik majd.

Átalakult piac

Mint ismert, a Zöld Pardont néhány évvel ezelőtt egy tervezett "országzászló" miatt a Petőfi híd lábától a Lágymányosi híd lábához költöztették. Az országzászló ugyan azóta sincs ott, de a költözés jelentősen megváltoztatta a szórakozóhely piaci helyzetét. Korábban a közvetlen szomszédságában lévő Rio volt a fő vetélytárs, de a költözés után a ZP meglehetősen kívül került a budapesti éjszakai élet főáramán.

Új néven, Barba Negraként nyit meg április végén a Zöld Pardon fotó: ZP Facebook

Eközben a Lágymányosi híd túloldalán erős pozíciókat harcolt ki magának a Budapest Park. A magyar kínálatban nagyon nagy az átfedés a két hely között, De a Park eközben olyan nemzetközi nagyágyúkat is felvonultat, mint punk-etno műfajt képviselő Emir Kusturica vagy a Gogol Bordello. Sőt, a Parkban fog fellépni nyár közepén a progresszív metál legendájának számító Dream Theater és a jazz-soul énekes Joss Stone is.