Futárszolgálat csokisóvárgóknak

Vágólapra másolva!
CsokiMost néven indult webshop és azonnali kiszállítás a napokban Budapesten, újbudai fókusszal. 2000 forint felett már megéri rendelni.
Vágólapra másolva!

A CsokiMost két mozzanatot ragad meg a piaci résben. Egyrészt az árai valóban jellemzően alacsonyabbak a hipermarketek online kínálatában megtalálható termékek árainál, valamint a hasonló futárszolgálat révén elérhető édességeknél. Másrészt azzal szeretne kitűnni, hogy különleges, viszonylag nehezen beszerezhető, vagy kevés helyen kapható csokifajtákat is kínál. Lapunknak a CsokiMost ügyvezetője elmondta, az ötlet lényege, hogy még a sarki boltba se kelljen leugrania annak, akire rátör a csokoládézhatnék, a maguk részéről mind a szállítási díjat, mind az ingyenes szállítás minimumát igyekeznek alacsonyan tartani. Ez utóbbi pillanatnyilag 2000 forint. „Ehhez például Sportszeletből viszonylag sokat kellene rendelni, de a prémiumtermékekből 2-3 darab is elég”, mondta el az ügyvezető.

A termékpaletta folyamatosan bővül: egy hét alatt megjelentek a diabetikus és gluténmentes táblák, szeletek, a tervek szerint pedig hamarosan kézműves és más, dietetikailag különleges kiadásokat is kínál hamarosan. „Az a cél, hogy minél több márka csokijait megkapják a vásárlóink, ehhez pedig nagyon fontos, hogy átlátható legyen az oldal”, véli az ügyvezető.

A cég két futárral dolgozik, a házhozszállítás Budapest XI. kerületében a leggyorsabb, a többi kerületben másnap érkezik meg a szállítmány. Egyedi árazással nemzetközi szállítást is vállalnak.