Ezekkel durranthat nagyot az Apple

Vágólapra másolva!
Bár az elmúlt években az Apple leginkább az iPhone, valamint iPad termékeiről volt ismert, a jövőben ezekben már nem lesz akkora növekedés. Akkor mivel durranthat nagyot az Apple? Ben Schachter csokorba szedte tippjeit!
Vágólapra másolva!
  • Autók: A CarPlay szolgáltatás még csak nem rég startolt, de máris sokan látnak benne fantáziát. Az Apple ezzel a szolgáltatással a sofőrök számára is nélkülözhetetlen lehet, és komoly bevételekre tehet szert a vállalat.
  • Apple TV: Schachter szerint hamarosan új verzió érkezhet a termékből, aminek segítségével jelentős mennyiségű tartalmat tud majd értékesíteni a vállalat.
  • iWatch/okosóra: Sokak szerint ez lehet a következő nagy dobás, mások szerint azonban a versenytársakhoz hasonlóan bukni fog az Apple. Fontos lehet, hogy olyan terméket állítsanak végül elő, melyre valóban szüksége lesz az embereknek.
  • Mobilfizetés: Az iBeacon technológia, valamint az újlenyomatolvasós technológia segítségével komoly lehetőség van rá, hogy a következő években forradalmi megoldással álljon elő a vállalat.
  • "Okosotthon": A Google-nest sztoriból, és az Apple alkalmazásaiból kiindulva könnyen lehet, hogy hamarosan forradalmi újításokat jelent be a kaliforniai vállalat, akár az egészséges életmód, akár a biztonság, vagy éppen az otthoni energiagazdálkodás területén.
  • Exkluzív média: Mivel az Apple komoly készpénzállománnyal rendelkezik, ezért könnyen lehet, hogy ezekből jelentős összegeket fordít majd különféle exkluzív tartalmakra. Ezekkel növelheti a szolgáltatásaik iránti keresletet és felhasználóik elkötelezettségét.