Tépik a Magyar Telekomot

Magyar Telekom árfolyama
Vágólapra másolva!
Remek formában van a Magyar Telekom, a papír már több mint 6 százalékot száguldott, amivel a legjobban teljesítő blue chipnek számít a hazai piacon.
Vágólapra másolva!
  • Délután tovább növelte előnyét a Magyar Telekom, a részvény már több mint 6 százalékot erősödött, és 333 forintra ugrott az árfolyama. Legutóbb tavaly júliusban mozgott ilyen magasan az árfolyam.
  • A telekompapírt felvásárlási spekulációk fűthetik. Sajtóértesülések szerint a Deutsche Telekom megvásárolja a szlovák állam Slovak Telekomban meglévő 49 százalékos részesedését, ami után felerősödtek azok a találgatások, hogy a német anyacég a Magyar Telekomot is bekebelezheti.
  • A Magyar Telekom árfolyama egy fontos ellenállást és az 50-napos mozgóátlagot hagyta maga mögött, és indult új csúcsok meghódítására. A legközelebbi megálló a 340 forintos szint lehet számára, ami után 360 forintnál húzódik a következő jelentősebb ellenállás.
  • Olvasóinknak már korábban is jeleztük, hogy folytatódhat a Magyar Telekom remek teljesítménye, melyre több jel is utalt.
Magyar Telekom árfolyama Forrás: Bloomberg, Investor.hu