Laptopok és szoftverek kkv-knak a Telekomtól

Vágólapra másolva!
Ma induló akciójában a Telekom laptopokat és mobilinternet csomagot kínál a kkv-szektornak, indulóköltségek nélkül. Az akció célja, hogy minden irodában üzleti számítógépeket és jogtiszta szoftvereket használhassanak a vállalkozók, cégekre szabott irodai programcsomaggal, informatikai támogatással.
Vágólapra másolva!

Laptopok

A Telekom friss reprezentatív felmérése szerint a kkv-k körében csekély mértékben – 1-2 százalékkal – ugyan, de folyamatosan növekszik a számítógép-ellátottság, ezen belül láthatóan nő a laptopok iránti igény. Az Asus X551CA és a Lenovo S50 FLEX azokat az egyéni vállalkozókat és alkalmazottakat célozza meg, akik laptopjukat egyaránt szeretnék professzionális üzleti munkára, és családi használatra igénybe venni. A HP ProBook ezzel szemben kifejezetten vállalati vezetőknek és speciális felhasználóknak ajánlott nagy kapacitású notebook, amely tartós kivitelezésével és elegáns megjelenésével tekintélyt sugároz. Az újdonságra vágyók örömére szolgálhat az Acer Iconica Tab, amely három különböző üzemmódot egyesít: használható érintőképernyős tabletként, klasszikus laptopként, és a képernyő megdöntésével kivetítőként.

Segítség

A Telekom munkatársai helyben be is üzemelik a számítógépeket, továbbá átmentik a régi gépen tárolt adatokat az új eszközökre. A vállalkozások még két éven át kérhetnek online vagy telefonon keresztül informatikai segítséget a Telekomtól.

Szoftver

A Telekom a Microsoft Office 365 nevű felhőszolgáltatását kínálja a laptopok mellé. A felhőmegoldás bármilyen méretű vállalkozás számára elérhető, a programok – az egyszerű szövegszerkesztőtől kezdve a prezentációkészítő programokon át az üzleti levelezésig – mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen.

Mobilnet

Az új laptopok mellé mobilnet-szolgáltatást is nyújt a Telekom 2 hónapos próbaidővel.

A részletes feltételekkel itt érdemes megismerkedni.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.