Ha szeretnél segíteni, és az sem zavar, hogy fizetnek érte

Vágólapra másolva!
A telekocsi és a közösségi ingatlankiadás után itt a közösségi munkaközvetítés. A Tasclr az első olyan magyar szervezésű, közösségi alapokon nyugvó feladatközvetítő weboldal, amelyben ugyanúgy fizetni kell a szolgáltatásért, mintha a kerületi kisokosból, vagy a netről keresnénk szakit.
Vágólapra másolva!

A szájt olyannyira közösségi, hogy már a regisztráció is közösségi platformokon keresztül történik. Hogy akit felkérünk bébiszittelésre, kutyasétáltatásra, dugulás-elhárításra mennyire szépen dolgozik, illetve beengedhetjük-e a lakásba, azt a visszajelzésekből tudjuk majd eldönteni. A határidőt és a díjazást az szabja meg, aki a feladatot kiadja, úgyszintén ő választja ki a befutót a jelentkezők közül. A megbízó arról is meggyőződhet, hogy van-e közös ismerőse a jelentkezővel. A közvetítés ingyenes, a megbízónak csak annak kell fizetnie, aki a feladatot elvégzi.

A közösségi segítségre láttunk már példát, lapunk is beszámolt az önzetlen pécsi fiatalokról, a Megcsináljuk helyetted csoportról. Ők jó szóért, ebédért, esetleg viszonszívességért adnak néhány órát a délutánjukból annak, aki ezt igényli, forint szigorúan nem cserél gazdát. A Tasclr nyilván nagyobb léptékű diszpécselésre számít, és egyértelműen fizetős szolgáltatás. A kezdeményezésnek minden jót kívánunk, induljon be és hasítson, a közösségi médiában emblematikus –lr végződést is megértjük – bár hogy a gangon hokedlin napfürdőző szomszédasszonyok hogy fogják kiejteni az oldal nevét, azt csak találgatni tudjuk.