Vágólapra másolva!
Hatalmasat ugrott a tegnap általunk is bemutatott F5 Networks cég árfolyama, miután a vártnál jobb eredményeket közölt a cég negyedéves jelentésében. A részvények több mint tíz százalékos pluszban is jártak.
Vágólapra másolva!

Szerdán hívtuk fel ólvasóink figyelmét az F5 Networks vállalatra, hogy technikai alapon komoly felértékelődési potenciál előtt állhat a részvény. Ma pedig közzétette gyorsjelentését a hálózati eszközökben utazó cég, és a vártnál jobb eredményekre tíz százalék feletti pluszba lendült az árfolyama. Onnan azért visszább jött a részvény, de még mindig tetszetős az emelkedés.

Az F5 árfolyama (Nasdaq) Forrás: Bloomberg, Investor.hu

De nem csak a legutóbbi negyedév kedvező számai miatt örülhetnek a befektetők, hiszen a cég a most futó három hónapos időszakra is magasabb számokat vár, mint az elemzői konszenzus.

Az egy részvényre jutó eredmény 1,23-1,26 dollár között lehet, míg az árbevétel a 408-418 millió dollár között sávba eshet (várt: EPS: 1,21; árbevétel: 404 millió)

Forrás: Investor.hu

A technológiai szektorból ez már a második részvény, ami menetelésbe kezdett, azok után, hogy felhívtuk rá olvasóink figyelmét.