A hét üzleti appja: a Podio projektmenedzsment alkalmazás

A Podio projektmenedzsment és üzleti közösségi app rugalmasan testre szabható módon segíti a hétköznapi üzletvitelt és kommunikációt
Vágólapra másolva!
A Podio egy testre szabható, kollaboratív alkalmazás, ami a kommunikáció, a szervezés és a projektmenedzsment szintjén egyaránt segíti a közös munkát.
Vágólapra másolva!

Első körben projekt menedzsment szoftverként futott, aztán a későbbi verziókban egyre inkább a közösségi megoldások kerültek előtérbe. Az alkalmazás rendkívül rugalmas, és nagymértékben testre szabható, ennek megfelelően a használata – főleg a konfigurálása és az első beállításai – haladó szintű ismereteket igényelnek.

A Podio projektmenedzsment és üzleti közösségi app rugalmasan testre szabható módon segíti a hétköznapi üzletvitelt és kommunikációt Forrás: Podio

A rangos magazinok értékeléseiben sorra négy csillag körül végez (ötből), ami jó eredménynek mondható egy üzleti sztenderdeknek megfelelni kívánó apptól.

Előnyei között főleg a már említett rugalmasságát, és azt emelik ki, hogy a projektmenedzsment és a közösségi kommunikációs funkciókat széles körűen egyesíti.

A hátrányok között megemlítik, hogy az ingyenes account csak limitált hozzáférést biztosít, nincs lehetőség az egyes feladatokkal töltött idő nyomon követésére, és nem lehet archiválni a kész projekteket.

A Podio egyelőre iOS és Android eszközöket támogat. A Windows Phone-os verzióról a legutóbbi információnk három hónapos, eszerint egyelőre nem fejlesztenek ilyet, csak ha a felhasználói igények alapján indokoltnak látják majd.