Amerikában vár siker egy magyar fejlesztésre

ilyen szoftverek kellenek az új pc-hez cikkhez, illsuztráció
Vágólapra másolva!
A Dyntell Software magyar fejlesztésű szoftverrel lép piacra az Egyesült Államokban. Minderről Salga Péter, a Dyntell Magyarország Kft. ügyvezetője tájékoztatta az MTI-t. A szoftver neve 1clickbusiness.
Vágólapra másolva!
Amerikában lép piacra a magyar fejlesztésű szoftver

Svájci tőke Magyarországon is

A svájci érdekeltségű Dyntell Software olyan európai IT cégekbe fektet be, amelyek versenyképes üzleti megoldásokat szállítanak világszerte. Innovációjuk fókuszában az áll, hogy az üzleti élet szereplői sikerrel vegyék a kanyarokat a globális gazdasági folyamatokban. Ehhez működő vállalatokat vásároltak fel, leányvállalatokat hoztak létre, illetve partneri kapcsolatba léptek stratégiai szoftverfejlesztőkkel és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatókkal.

Pannon Szoftver: 2001 óta felfelé

A szóban forgó, ügyvitelben, ajánlatadásban és számlázásban hasznos szoftvert a piacon 12 éve működő Pannon Szoftver Informatikai Kft. fejlesztette kifejezetten kis- és középvállalkozások számára. Üzleti rendszereit a kis- és nagyvállalati körben egyaránt fejleszti, értékesíti és vezeti be. Termékei között szerepelnek vállalatirányítási, ügyviteli szoftverek, integrált webes megoldások, vonalkódos mobil ügyviteli szoftverek és üzletiintelligencia-megoldások egyaránt. A Pannon Szoftver négy országban képviselteti magát, Magyarországon 50 főt foglalkoztat, ügyfeleik száma szinte hokiütő-növekedést rajzol. Kiemelt klienseik kereskedők és gyártók, de a szolgáltatók is szép számmal veszik igénybe szolgáltatásaikat. Kulcsszavaik rugalmasság, innováció és szakértelem: „Gazdasági, pénzügyi, vállalatvezetési tanácsadóink nem csak az informatikai problémákban jártasak – segítünk Önnek vállalatot fejleszteni a vállalkozásából”, olvasható róluk a Dyntell honlapján.

Amerikai entré

Salga Péter elmondta, Dyntell Corporation néven, magyar többségi tulajdonnal megalapították amerikai leányvállalatukat, amely a Pannon Szoftver termékeit értékesíti majd a tengerentúlon.

Hozzátette, a Dyntell cégcsoport magyarországi cégei 2012-ben 700 millió forintos forgalmat könyveltek el, és idén is hasonló eredménnyel számolnak. 2014-ben az amerikai nyitásnak köszönhetően már egymilliárd forint feletti forgalmat várnak.

Az ügyvezető kifejtette, hogy a most alapított amerikai leányvállalattól 2014-ben mintegy 100 ezer dolláros forgalmat várnak, de a következő időszakban kelet – Oroszország, és az arab országok – felé is szeretnének terjeszkedni.