Megint elszállt az AS Roma árfolyama!

Vágólapra másolva!
Ma is kilőtt az olasz AS Roma árfolyama, a futballklub ugyanis a hétvégén simán legyőzte a második helyen álló Napoli együttesét, így egyre nagyobb esélyesnek számít az idei olasz bajnokságban.
Vágólapra másolva!

28 százalékos pluszban nyitott az olasz AS Roma, miután a hétvégén a farkasok 2-0 arányban győzték le a második helyen álló Napoli együttesét. Ezzel a Roma simán vezeti a bajnokságot, és jó úton járnak ahhoz, hogy 13 év után ismét bajnoki címet ünnepeljenek.

Ahogyan azt hétvégén is megírtuk, a csapat kiváló formában van, és még a két héttel korábbi, Internazionale elleni 3-0-ás siker után került a részvény a befektetők figyelmének középppontjába. Ráadásul nem csak az árfolyam, hanem a forgalom is hatalmas ugrást mutatott, ma már több mint 2 millió euró értékben cseréltek gazdát a papírok.

Ezzel egy időben pedig a Juventus árfolyama már 2,4 százalékos mínuszban forog, a csapat ugyanis a hétvégén 4-2 arányban szenvedett vereséget a Fiorentina otthonában. Ezzel együtt hosszú még a szezon, a 38 fordulóból ugyanis csak 8 telt el, az azonban biztosra vehető, hogy az a csapat, amelyik 8 meccs alatt 24 pontot, és 22-1-es gólkülönbséget ér el, az nem a kiesés ellen fog harcolni a továbbiakban sem.

Hihetetlen formában az AS Roma árfolyama a milánói tőzsdén. Forrás: Bloomberg, Investor.hu