Applikáció shopping-túrákra

Vágólapra másolva!
Alkalmazást fejlesztett az Olcsóbbat.hu. Nemcsak pénzt, időt is spórolhatunk a használatával. Ez az e-commerce egyik alapvető előnye.
Vágólapra másolva!

Ki ne ismerné azt a tompa bizonytalanságot, amikor hosszas keresgélés, várakozás után rátalál arra, amire szüksége van, de sokkal nyugodtabban venné meg, ha tudná, hogy közben nem esik a pazarlás hideg bűnébe? Akit komolyan érdekel az összehasonlítás, talán előzőleg tájékozódott a neten, vagy előveszi az üzletben az okostelefonját, böngészni kezd, találomra lövöldöz, így igyekszik kikutatni, érdemes-e másik üzlettel próbálkoznia. Mostantól az Olcsóbbat.hu árösszehasonlító oldal nemcsak a weben, de alkalmazással is segítségünkre lehet a piac feltérképezésében. Több száz partneráruház, több mint 2000 regisztrált webshop milliónyi termékének adatai lehetnek segítségünkre, bármit is szándékozunk venni.

Az alkalmazás olyan vonalkód-leolvasó funkcióval is rendelkezik, mely a hazai webáruházak ajánlatai mellett számos külföldi adatbázisból is lekéri egy termék adatait, abban az esetben, ha annak még nincs hazai forgalmazója a rendszerben. Ez a funkció a magyar e-kereskedelemben forradalminak számít. Nem szükséges bepötyögni a kiszemelt termék nevét az alkalmazásba, elég ha beolvassuk a vonalkódját és mindjárt kiderül, hogy érdemes-e megvenni az árucikket az adott üzletben, vagy inkább sétáljunk át egy másik boltba. „A folyamatosan fejlődő hazai online kereskedelemben minden évben a karácsonyi szezon jelenti a legnagyobb forgalmat. Ezzel a könnyen használható alkalmazással idén a vásárlók időt és pénzt spórolhatnak, a webáruházak pedig kedvező áraikkal még több vásárlót szerezhetnek” – mondta Jenei Péter, az Olcsóbbat.hu portálvezetője.

Az alkalmazás részletes tulajdonságokkal, képekkel, árakkal és vásárlói véleményekkel könnyíti meg a választást, a döntést. Az egyik funkciója, az árfigyelő értesít minket, ha egy adott termék ára az általunk meghatározott árszint alá ér. Így nem kell nap mint nap kikeresnünk a kiszemelt termék legjobb árát, elég megadnunk a számunkra még elfogadható legalacsonyabb összeget, és a rendszer automatikusan értesít minket. Az Olcsóbbat applikáció iOS és Android oprendszer alatt fut. Néhány napja jelent meg, máris több ezren töltötték le.