Már folyósítják a növekedési hiteleket

Vágólapra másolva!
Egy szegedi vállalatnak már folyósította a K&H Bank a Növekedési Hitelprogram keretében igényelt kölcsönét. A program második hetében érezhetően megnőtt az érdeklődés a Magyar Nemzeti Bank által refinanszírozott hitelek iránt - áll a bank hétfőn kiadott közleményében.
Vágólapra másolva!

Elsősorban a beruházási forinthitelek kiváltása, a forgóeszköz és gépbeszerzés finanszírozása iránt tapasztal a K&H nagyobb érdeklődést a Növekedési Hitelprogramban, a devizaalapú kölcsönök kiváltására egyelőre kisebb az igény.

"A cégek érezhetően nem akarnak kimaradni a konstrukcióból, így azok az ügyfelek is most jelzik szándékukat, akik csak nemrég értesültek a lehetőségről. Ez főként a kkv-kra jellemző, amelyek vezetői csak most ismerkednek a pontos részletekkel" - idézi a közlemény Huszár Róbertet, a K&H Vállalati és intézményi banki szolgáltatások üzletágának vezetőjét.

Az említett szegedi, több mint 50 főt foglalkoztató, nagykereskedelemben érdekelt középvállalat hat munkanappal az első szerződéskötés után megkapta az igényelt hitelt.