Házhoz szállíthat a McDonald's

Vágólapra másolva!
A McDonald's egyik leányvállalata regisztrálta a mekifutar.hu domainnevet, ebből arra lehet következtetni, hogy az Ázsiában már bevezetett házhoz szállítási szolgáltatással próbálkozhat az étteremlánc Magyarországon is. A McDonald's úgy reagált, "a közeljövőben nem tervezik" a szolgáltatás beindítását.
Vágólapra másolva!

A McDonald's hétfőn regisztrálta a mekifutar.hu címet a domain.hu oldalon, ez arra utal, hogy Magyarországon is elindítja házhozszállítási szolgáltatását a gyorsétteremlánc - írta az Index.

Megkeresésünkre a magyarországi kommunikációs osztály azt válaszolta, hogy "a McDonald's a közeljövőben nem tervezi Magyarországon házhozszállítási szolgáltatás beindítását."

A domain.hu oldalon található adatok szerint a McDonald's-csoporthoz tartozó McDonald's International Property Company Ltd. az internetes cím tulajdonosa.

A házhozszállítási szolgáltatás McDelivery néven Indiában, Malajziában, Szingapúrban, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken érhető el.

Szingapúrban 10 dollár (2300 forint), Malajziában 18 ringgit (1350 forint) a minimális rendelés, egyes területekre ennek több mint a duplája. Thaiföldön nincs minimális rendelés, de 30 baht (240 forint) díjat számítanak fel a kiszállításért.