Indul a Telekom egyszámlás rendszere

Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom vezetékes ügyfelei már idén csak egy számlát kaphatnak, akkor is, ha több szolgáltatást vesznek igénybe.
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom minden ügyfele 2014-től kap egyetlen, összevont számlát, akkor is, ha több szolgáltatást vesz igénybe. A vezetékes szolgáltatásoknál már 2013 októberétől elindul az új rendszer - áll a cég közleményében. A számlák képe is alapvetően megváltozik, egyszerűsödik.

Az integrált rendszer indításához szükséges informatikai átállás és adatmigráció miatt 2013. április 17. és 21. között egyes ügyintézési lehetőségek csak részlegesen lesznek elérhetők a Telekom üzleteiben, továbbá nem lesz mód önkiszolgáló ügyintézésre telefonon vagy online felületen. Április 20-án, szombaton az üzletek zárva tartanak.

A tervezett rendszerindítás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a Telekom arra kéri ügyfeleit, hogy ezekre a napokra ne időzítsenek ügyintézést, ha az nem feltétlenül szükséges. A tervek szerint hasonló átállásra kerül sor 2013. júliusban és októberben is. A Magyar Telekom által nyújtott szolgáltatások zavartalanul működnek az átállás ideje alatt is, a rendszerindítás nem érinti a létesítési és hibaelhárítási munkákat sem.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.