Zumbáztak a revizorok

Vágólapra másolva!
A NAV ellenőrei három zumbaedzésre is elmentek. Az első kettő ingyenes volt, de a harmadikon már számlát kellett volna adnia az edzőnek.
Vágólapra másolva!

Zumbaoktatót ellenőriztek a dél-alföldi adórevizorok, a tréner azonban nem adott bizonylatot az óradíjról - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) regionális adóigazgatóságának vezető sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Jegyinák Attila elmondta, a NAV operatív ellenőrei jelentkeztek egy általános iskola tornatermében meghirdetett zumbaórára. Mint a revizorok megtudták, az első két alkalmat ingyenesen biztosították a szervezők egy egészségmegőrző program keretében.

Az ellenőrök mindhárom alkalommal egy-egy órányi edzésen vettek részt, a harmadik alkalommal az edzést követően ki is fizették az óradíjat a zumbaoktatónak, aki az összegről nem állított ki bizonylatot - közölte a sajtóreferens.

A revizorok ellenőrzésük során kiderítették, az adózó a helyszínen nem is rendelkezett nyugta- és számlatömbbel, mulasztása miatt akár egymillió forintig terjedő bírság kiszabására is számíthat - tudatta Jegyinák Attila.