Vágólapra másolva!
Gyimóthy Dénes megbízott vezérigazgatót Tóth Péter, a MAVIR Zrt. korábbi vezérigazgató-helyettese váltja a PannErgynél. 
Vágólapra másolva!

Egy ma reggeli bejelentés szerint Gyimóthy Dénes, a PannErgy megbízott vezérigazgatója a jövőben az Igazgatótanács alelnökeként, Bokorovics Balázs elnökkel együtt a PannErgy Csoport stratégiai irányításában kap szerepet. A vezérigazgatói feladatokat 2013. február közepétől a Társasághoz újonnan érkező Tóth Péter, a MAVIR Zrt. korábbi vezérigazgató-helyettese látja el.

"A felsővezetés átalakításával reményeink szerint kiteljesedhet az operatív vezetés és az Igazgatótanács közötti szinergia. Ezzel kívánjuk elősegíteni a cégcsoport jelenlegi és következő projektjeinek, illetve stratégiai céljainak megvalósulását. Úgy vélem, Tóth Péter képviseli ezt a perspektívát. Olyan vezető szakemberrel erősödünk, aki Társaságunk számára nem csak kiváló felkészültsége, hanem az energetikai szektorban szerzett szakmai tapasztalata alapján is komoly hozzáadott értéket képvisel" - fogalmazott Bokorovics Balázs, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának elnöke.

Az pozitívan értékelendő, hogy lépéseket tesz a PannErgy afelé, hogy szakmai oldalról erősítse a menedzsmentet. Azt azonban majd csak a valós teljesítmény alapján tudjuk megítélni, hogy mennyire sikeres a geotermikus projektek terén az állami szférából érkezett új vezérigazgató.

A részvényárfolyam folytatva a tegnapi emelkedést, ma reggel már 5 százalék feletti pluszban is járt. Jelenleg 3-4 százalék közötti emelkedés látható.

PannErgy

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]