Vágólapra másolva!
Továbbra is veszik az okostelefont, mint a cukrot, legalábbis a Verizon napokban érkezett jelentése szerint, melyből kiderül, hogy a telekommunikációs cég közel 10 millió darab készüléket aktiválhatott a negyedik negyedévben. Előtte pedig az AT&T közölte, hogy szintén 10 millió darab okostelefont értékesített a negyedév során. A remek eredmények elsősorban az iPhone5 készülékek iránti óriási keresletnek köszönhetőek.  
Vágólapra másolva!

Rekordnegyedévet zárhatott a Verizon a cég tegnapi bejelentése szerint, mivel a negyedik negyedévben közel 10 millió okostelefont aktiváltak. A telekommunikációs társaság SEC-nek eljuttatott jelentéséből kiderül, hogy összesen 9,8 millió darab okostelefont aktiváltak, melyek közül az Apple termékei vitték a prímet.

Az okostelefonok piaca igencsak fellendülőben van, tegnapelőtt az AT&T jelentette be, hogy 10 millió darab készüléket értékesített az utolsó negyedév során. Mindkét cég elsősorban az iPhone5 termékek iránti nagy keresletnek köszönhetik a remek eredményeket.

Fontos megjegyezni, hogy egy telefontársaság esetében a készülékek értékesítése és aktiválása nem feltételnül esik egybe, mivel egy ügyfél úgy is aktiválhat egy készüléket, hogy nem ott vásárolta meg azt.

További részletek a vállalatok negyedik negyedéves gyorsjelentéseiből fognak kiderülni. A Verizon a sajátját január 22-én, az AT&T pedig január 24-én fogja közzétenni. A Verizon egyébként a héten jelentette be, hogy megvásárolná a Vodafone részvénypakkját a közös vállalatukban, a Verizon Wireless-ben.