Új piacon domborít a Tesla

Vágólapra másolva!
A SolarCity hamarosan elkezdi a Tesla akkumulátoraival működő napkollektorainak kereskedelmi értékesítését - írja a Reuters.
Vágólapra másolva!
  • A SolarCity a Tesla lítium-ionos akkumulátorait kezdte használni az egyes napkollektoraiban, melyeket hamarosan el is kezdenek árulni a kereskedelmi ügyfeleknek. A Tesla ugyanezeket az akkumulátorokat szereli elektromos autóiba is.
  • A Tesla akkumulátorai lehetővé teszik, hogy a napkollektorok sötétedés vagy áramszünet idején is elektromos áramot tudjanak szolgáltatni a tulajdonosoknak.
  • A SolarCity akkumulátorai elsősorban az üzleti ügyfelek számára teszik lehetővé az áramdíjak csökkentését. A felhasználók ugyanis 20 százalékkal olcsóbb havi díjakat fizetnek a napkollektorokért a SolarCitynek, mint amennyiért a közműszolgáltatóktól kapnák az áramot. Ezek a napkollektorok ugyanakkor nem tudják biztosítani az adott egység teljes áramellátását.
  • A Tesla és a SolarCity együttműködése nem számít meglepetésnek, mivel a napelemes cég elnöke Elon Musk Tesla-vezér unokatestvére.

Hallgassa meg befektetési klubunkon, mibe fektetnek a profik év végén!

Időpont: 2013. december 16., 17:30

A rendezvény INGYENES